sabato 30 marzo 2013

Sweet Week n.2


This week has gone fast, for most of the time, accompanied by rain and cold. Inevitably, I spent my free time at home with hot cups of tea, magazines and cookbooks, some documentary and the company of many blogs to visit with curiosity.
Everything is pretty much ready for Easter dinner: just have to enjoy this evening and prepare for the cheerful day of tomorrow!
Happy Easter to you all!


Questa settimana è passata veloce, per la maggior parte del tempo, accompagnata da pioggia e freddo. Inevitabile passare il tempo libero a casa con calde tazze di te, riviste e libri di cucina, qualche documentario e la compagnia di molti blog da visitare con curiosità.
Tutto è praticamente pronto per il pranzo di Pasqua: non resta che godersi questa serata e prepararsi con il pensiero all'allegra giornata di domani!
Buona Pasqua a tutti voi!
 

I'd like to receive this beautiful chocolate egg by Des Gâteau et du Pain in Paris ... 
Come vorrei ricevere questo bellissimo uovo della pasticceria Des Gâteau et du Pain di Parigi...

Uova di cioccolato di Des Gateau et du Pain/Chocolate Eggs by Des Gateau et du Pain

Super snack with white tea, cupcake and an interesting cookbook to learn from 
Super merenda con tè bianco, cupcake e un interessante libro di cucina da cui imparare

Tea Time

This week there's room for sugar paste decorations
Questa settimana c'è tempo per preparare un po' di decorazioni in pasta di zucchero

My sugar paste decorations

With this rain I was visualizing Spring thanks to this delicious bento 
Con questa pioggia immagino la primavera grazie a questo delizioso bento

Bento by Ameblo

The favorite of the week: Coconut Mango CakeBakers Royale
Il preferito della settimana: Coconut Mango Cake di Bakers Royale

recipe from Bakers Royale blog

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