giovedì 24 maggio 2012

Sweet Sweet Food Week e le vostre Rivoluzionarie ricette/Sweet Sweet Food Week and Your Food Revolution Recipes


Torta di Buon Non  Compleanno

In the last two days unexpected things have happened to me and changed my plans for this week's events.
Today, for example, I planned to spend lot of time to post pictures and, finally, even the recipes I received for the Food Revolution Day
Instead, it's 8 pm and I'm waiting for a plum cake to bake in the oven and  I've already baked  3 sponge cakes  and 18 cupcakes. And I still have to prepare my dinner ....
W
hat with one thing and another, I'm writing few words, but there are still many things to do. Can I make it?!?

Negli ultimi due giorni mi sono successe delle cose inaspettate che hanno cambiato i miei programmi per questa settimana di eventi. Oggi, ad esempio, avrei voluto dedicare un po' di ore della giornata a postare foto e, finalmente, anche le ricette che ho ricevuto per il Food Revolution Day.
Invece sono le 8 di sera e sto aspettando che un plum cake finisca di cuocere nel forno dopo che ho già sfornato 3 pan di spagna e 18 cupcakes. E devo ancora preparare la cena....
Tra un'attesa e l'altra scrivo qualche parola, ma sono ancora tante le cose da fare. Ce la farò?!?

Cupcakes con pasta di zucchero
Giusy Verni
  
For the food week I promised you something sweet and there that I'm keeping my promise sharing with you the art and the sympathy of Giusy Verni, cake designer of Bari, who has decorated colorful cupcakes and a Not-Happy Birthday cake. As the name suggests, is inspired by Alice in Wonderland and his most bizarre character, the Cheshire Cat!

Per la food week vi avevo promesso qualcosa di dolce ed ecco che mantengo la mia promessa condividendo con voi l'arte e la simpatia di Giusy Verni, cake designer di Bari che per noi appassionati ha decorato delle coloratissime cupcakes e una torta di Buon Non Compleanno che, come suggerisce il nome si ispira ad Alice nel Paese delle Meraviglie e al suo personaggio più freak, lo Stregatto!

Torta di Buon Non Compleanno e Stregatto
Giusy Verni definisce i dettagli dello Stregatto

And now I'm happy to post the recipes that I have received for our Food Revolution
 My heartfelt thanks go especially to Uru who enthusiastically agreed to make this revolutionary cheesecake cake that she posted last week on her amazing site, Go Bake Yourself.

E ora mantengo anche l'altra mia promessa con le ricette che ho ricevuto per la nostra Food Revolution.
Ringrazio di cuore Uru che per prima e con grande entusiasmo ha accettato di preparare una torta cheesecake rivoluzionaria che ha postato settimana scorsa sul suo fantastico (e seguitissimo) blog, Go Bake Yourself.

Rich Berry Cherry Chocolate Cheesecake by Uru
  

Jenn and Seth (Home Skillet Cooking Blog)

Jenn told me that spicy food was revolutionary to her: " (when) I was pregnant I was finally able to enjoy spicy food. And a whole new world of food opened to me. So many dishes and cuisines were now able to be enjoyed by me. Seth had always loved spicy food, and now I finally do too!"

Jenn mi ha raccontato che per lei è stato rivoluzionario il cibo piccante: E' stato quando ero incinta che sono stata finalmente in grado di apprezzare il cibo piccante. E mi si è aperto un mondo tutto nuovo! Potevo finalmente apprezzare una infinita varietà di cibi e cucine diverse. Seth ha sempre amato il cibo piccante e finalmente adesso lo amo anch'io!"

Grilled Stuffed Jalapenos by Jenn and Seth



Surkhab (Surkhab's Blog)

Surkhab decided to share her Crispy Bread Sandwich : "This recipe became a kind of trademark dish of mine. When I prepared this for my husband, he always asked me to prepare it for him. I am know for creating it in my extended family".

Surkhab ha deciso di condividere con noi i suoi sandwich super veloci.
"Questo piatto è ormai diventato un mio marchio di fabbrica. Quando lo cucino, mio marito non ne ha mai abbastanza!"

Crispy Bread Sandwich by Surkhab


14 commenti:

  1. What a fabulous post my friend commemorating the event - I loved your baking extraordinaire guest baker introduced - what stunning cake :)
    Also thank you so much for including my post - you are very kind :)

    Cheers
    Choc Chip Uru

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  2. hi elena! thank you so much for including us! love this post, and that cake is simply awesome :)

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    1. Thanks to you for sharing your recipe and your story!

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  3. Giusy's cake does look amazing, very unique decoration-thanks for sharing her talent here for the food revolution event. Also, I see you have some terrific posts from other talented bloggers as well. All of these dishes I would gladly have at my table. Well done!

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    1. I'm sorry you were not among us. I tried to contact you...

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  4. oh i thought you'd have the cakes as dinner then :) your desserts and mains are all so good!

    Latest: Madagascar Circus

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  5. Ciao elena
    volevo chiederti se ci saranno altri post sulle ricette "rivoluzionarie" perchè ti avevo mandato anche un mio link!!!! ti ringrazio
    buona giornata!

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    1. ciao Serena, non l'ho ricevuto...:(
      ti contatto in altro modo per rimediare!

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  6. ciao elena. ti ho messo il link nel post precedente dove hai presentato l'iniziativa.....

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