Torta di Buon Non Compleanno |
In the last two days unexpected
things have happened to me and
changed my plans for this week's
events.
Today, for example, I planned to spend lot of time to post pictures and, finally,
even the recipes I received for the Food Revolution Day
Instead, it's 8 pm and I'm waiting for a plum cake to bake in the oven and I've already baked 3 sponge cakes and 18 cupcakes. And I still have to prepare my dinner ....
What with one thing and another, I'm writing few words, but there are still many things to do. Can I make it?!?
Instead, it's 8 pm and I'm waiting for a plum cake to bake in the oven and I've already baked 3 sponge cakes and 18 cupcakes. And I still have to prepare my dinner ....
What with one thing and another, I'm writing few words, but there are still many things to do. Can I make it?!?
Negli ultimi due giorni mi
sono successe delle cose inaspettate che hanno cambiato i miei programmi per
questa settimana di eventi. Oggi, ad esempio, avrei voluto dedicare un po' di
ore della giornata a postare foto e, finalmente, anche le ricette che ho
ricevuto per il Food Revolution Day.
Invece sono le 8 di sera e
sto aspettando che un plum cake finisca di cuocere nel forno dopo che ho già
sfornato 3 pan di spagna e 18 cupcakes. E devo ancora preparare la cena....
Tra un'attesa e l'altra
scrivo qualche parola, ma sono ancora tante le cose da fare. Ce la farò?!?
Cupcakes con pasta di zucchero |
Giusy Verni |
For the food week
I promised you something sweet and there that I'm keeping my promise sharing with
you the art and the sympathy of Giusy Verni,
cake designer of Bari,
who has decorated colorful
cupcakes and a Not-Happy
Birthday cake. As the name suggests, is inspired by Alice in Wonderland and
his most bizarre character, the Cheshire Cat!
Per la food week vi avevo promesso
qualcosa di dolce ed ecco che mantengo la mia promessa condividendo con voi
l'arte e la simpatia di Giusy Verni, cake designer di Bari che per noi
appassionati ha decorato delle coloratissime cupcakes e una torta di Buon Non
Compleanno che, come suggerisce il nome si ispira ad Alice nel Paese delle
Meraviglie e al suo personaggio più freak, lo Stregatto!
Torta di Buon Non Compleanno e Stregatto |
Giusy Verni definisce i dettagli dello Stregatto |
And now I'm happy to post the recipes that I have received for our Food Revolution.
My heartfelt thanks
go especially to Uru who enthusiastically agreed to make this revolutionary cheesecake cake that she posted
last week on her amazing site, Go Bake Yourself.
E ora mantengo anche l'altra
mia promessa con le ricette che ho ricevuto per la nostra Food Revolution.
Ringrazio di cuore Uru che per prima e con grande entusiasmo ha accettato di
preparare una torta cheesecake rivoluzionaria che ha postato settimana scorsa sul suo
fantastico (e seguitissimo) blog, Go Bake Yourself.
Rich Berry Cherry Chocolate Cheesecake by Uru |
Jenn and Seth (Home Skillet Cooking Blog)
Jenn told me that spicy food was revolutionary to her:
" (when) I was pregnant I was finally able to enjoy spicy food. And a
whole new world of food opened to me. So many dishes and cuisines were now able
to be enjoyed by me. Seth had always loved spicy food, and now I finally do
too!"
Jenn mi ha
raccontato che per lei è stato rivoluzionario il cibo piccante: E' stato quando
ero incinta che sono stata finalmente in grado di apprezzare il cibo piccante.
E mi si è aperto un mondo tutto nuovo! Potevo finalmente apprezzare una
infinita varietà di cibi e cucine diverse. Seth ha sempre amato il cibo
piccante e finalmente adesso lo amo anch'io!"
Grilled Stuffed Jalapenos by Jenn and Seth |
Surkhab (Surkhab's Blog)
Surkhab decided to share her Crispy Bread Sandwich : "This recipe
became a kind of trademark dish of mine. When I prepared this for my husband,
he always asked me to prepare it for him. I am know for creating it in my
extended family".
Surkhab ha
deciso di condividere con noi i suoi sandwich super veloci.
"Questo
piatto è ormai diventato un mio marchio di fabbrica. Quando lo cucino, mio
marito non ne ha mai abbastanza!"
Crispy Bread Sandwich by Surkhab |
What a fabulous post my friend commemorating the event - I loved your baking extraordinaire guest baker introduced - what stunning cake :)
RispondiEliminaAlso thank you so much for including my post - you are very kind :)
Cheers
Choc Chip Uru
Thanks to you Uru!
Eliminahi elena! thank you so much for including us! love this post, and that cake is simply awesome :)
RispondiEliminaThanks to you for sharing your recipe and your story!
EliminaGiusy's cake does look amazing, very unique decoration-thanks for sharing her talent here for the food revolution event. Also, I see you have some terrific posts from other talented bloggers as well. All of these dishes I would gladly have at my table. Well done!
RispondiEliminaI'm sorry you were not among us. I tried to contact you...
Eliminaoh i thought you'd have the cakes as dinner then :) your desserts and mains are all so good!
RispondiEliminaLatest: Madagascar Circus
These are all so beautiful!
RispondiEliminaCiao elena
RispondiEliminavolevo chiederti se ci saranno altri post sulle ricette "rivoluzionarie" perchè ti avevo mandato anche un mio link!!!! ti ringrazio
buona giornata!
ciao Serena, non l'ho ricevuto...:(
Eliminati contatto in altro modo per rimediare!
omg..sooooooooper tempting
RispondiEliminaTasty Appetite
ciao elena. ti ho messo il link nel post precedente dove hai presentato l'iniziativa.....
RispondiEliminati ho scritto un messaggio su fb!
Eliminacakes n bread looks awesome....
RispondiElimina