Jamie Oliver Food Revolution Day |
Food Revolution Day on 19 May is a global event created by the chef
Jamie Oliver to inspire people to change their food habits.
This event, as
Jamie says, will happen in kitchens, homes and community around the world; it
will sparks conversations about real food; it will inspire everyone to get back
to basic and start cooking good food from scratch.Hence, this is our event, our day! Do you agree?!
As I already told you in my latest post, Milan is going to host lot of events on that day (and until 27 May) but I would like to celebrate it together with my foodie friends as well!
What recipe or ingredient has revolutionized your world?
If you're inspired and want to create a post with this subject, I'll be happy to post a picture of your recipe on my blog with a link to your site.
(contact me: geishaele@yahoo.it)
Food Revolution Day 2012 |
Il 19 maggio, come già tutti saprete, è il Food Revolution Day, un appuntamento mondiale creato dallo chef Jamie Oliver per ispirare e spingere le persone a cambiare le proprie abitudini alimentari.
Questo evento, come dice lo stesso Jamie, si realizza nelle cucine, nelle case, nelle comunità di tutto il mondo; diffonderà conversazioni e discussioni intorno al vero cibo; ispirerà a tornare alle tradizioni e al cucinare partendo da ingredienti freschi.
Ma quindi questo è il nostro evento, il nostro giorno! Non siete d'accordo?
Come già avevo scritto nel mio ultimo post, a Milano ci saranno un sacco di eventi quel giorno (e fino al 27), ma mi piacerebbe festeggiare anche insieme a tutte le foodie internaute!
Quale ricetta o ingrediente ha cambiato il tuo mondo?
Se anche tu ti senti ispirata/o e vuoi pubblicare un post su questo tema, sarò felice di postare un'immagine della tua ricetta con un link al tuo sito.
(contattami:geishaele@yahoo.it)
Food Revolution Day - Stand up for real food |
YAY, great post my friend :D
RispondiEliminaI look forward to the onslaught of a food revoltuion - linking to this on the weekend :)
Thanks for organising!
Cheers
Choc Chip Uru
Thanks to your help! and can't wait to read your post!
RispondiEliminaGreat idea - here's to the food revolution!
RispondiEliminaThanks Cara!
EliminaThere is a lot going on that day, but this particular event I will bear in mind. I really do hope the food manufacturers take notice and this day has some impact. It seems like more and more processed food is popping up every day, which needs to change.
RispondiEliminaI totally agree with you and hope you're going to post one of your recipe. I tried to contact you, but I couldn't find your email...
Eliminait sounds like a great event going on there. food revolution is important, im looking forward to your update soon
RispondiEliminaLatest: Best Food of Herbs&Spices
wow...great post
RispondiEliminaTasty Appetite
Thanks Fish and Jay. It's 7.30 a.m. and I'm on my way to get the card. the show is starting today!
RispondiEliminaciao
RispondiEliminaoggi ho postato i miei biscotti decorati con glassa e devo dire che per me sono stati cio' che in cucina hanno rivoluzionato il mio modo di pensare, mi spiego: li ho sempre acquistati già belli e pronti, convinta che fossero troppo difficili olunghi da preparare... poi un giorno mi sono messa all'opera con delle amiche e ci ho preso gusto e sono a volte un bel pensiero per far ragalini oltre che a mangiarli... ti lascio il link da dove puoi estrarre la foto, poi fammi sapere se va bene oppure devo fare qualcosina anche sul post, non so' se ho centrato il tuo obbiettivo...
http://dolcipensieri.wordpress.com/2012/05/23/biscotti-con-glassa-di-dolcipensieri/
attendo tue nuove
sere