For the first time, this week, I could not top off the post I had in mind
to prepare.
I won't tell the recipe I had prepared, but from the beginning it gave me some problems, so that in the meantime the natural light was gone and I had decided to postpone the shoot of the dish to next day. But the next day was as good as unkept. So this week no recipe to post ... sigh!
Apart from this, this week many colors and sweetness to admire and enjoy ...
I won't tell the recipe I had prepared, but from the beginning it gave me some problems, so that in the meantime the natural light was gone and I had decided to postpone the shoot of the dish to next day. But the next day was as good as unkept. So this week no recipe to post ... sigh!
Apart from this, this week many colors and sweetness to admire and enjoy ...
Per la prima volta, questa settimana, non sono riuscita a portare a termine il post che avevo in mente di preparare.
Non vi dico quale
era la ricetta che avevo preparato
(sicuramente la rifarò perchè il risultato era davvero buono), ma sin
dall'inizio mi aveva creato qualche problema, tanto che nel frattempo la luce
naturale era scomparsa e avevo deciso di rimandare le fotografie al giorno
successivo. Ma, trattandosi di frittura, il giorno dopo era tanto buona quanto
impresentabile. Quindi, questa settimana niente ricetta da postare... sigh!
A parte questo, tanti
colori e dolcezze da ammirare e assaggiare...
Milan is full of
life this week ... Installation on the Navigli
for the Design Week
Milano è piena di vita
questa settimana... Installazione sui Navigli per il Salone del Mobile
Surfing on Pinterest... this is art!
Navigando su Pinterest... questa è arte!
Spending my free time by bike, the country in front of my house
Passando il tempo in bici, la campagna di fronte
a casa
There's always something sweet on my table.Cake with white chocolate mousse with jasmine and lemon and sponge cake
base.
Non può mai mancare qualcosa di dolce. Torta con
mousse di cioccolato bianco al gelsomino e limone con base di pan di spagna.
The favorite of the week: Come conservare le spezie di Kitchenqb
Il preferito della settimana: How to conserve spices by Kitchenqb
Delicious photos and beautiful shots today my friend - also totally understand the frustration with taking a good recipe photo ;)
RispondiEliminaCheers
Choc Chip Uru
Thanks Uru, happy you're back!
EliminaAspetta aspetta sei di Milano?!?!?
RispondiEliminaIo abito nella grande provincia milanese!
Sabato io e l'omone abbiamo fatto un mega giro...pranzo in un bistrot favoloso di mozzarella di bufala campana dop e poi Duomo (che amo alla follia).
Giornata dai colori stupendi vero?
Buona settimana! ^.^
MMM, mi piacerebbe conoscere il posto in cui sei stata...
EliminaThat panda butt is just sooo cute! I too also prefer something sweet around...hope you're having a great week ...wishing a wonderful weekend, too!
RispondiEliminaHave a nice we you too!!!
EliminaGrazie Mille Elisabetta, è un vero piacere accettare il tuo riconoscimento!
RispondiEliminaOh, that panda is so adorable! And what a beautiful white chocolate cake too! ;)
RispondiEliminaThanks Jen, the cake was delicious too!!!
Elimina